Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین فرد قربانی اسیدپاشی اصفهان، در افتتاحیه نمایشگاه خوشحال به نظر می‌رسد. با عکاسان و خبرنگاران رفتار خوبی داشت و همراه همسرش به سؤالات مخاطبان پاسخ می‌داد. عکس‌های نمایشگاه که در حقیقت برشی از زندگی مرضیه ابراهیمی است با وجود اینکه همه سیاه‌وسفید هستند، اما بیانگر آشتی او با زندگی‌اند. مرضیه در یکی از عکس‌ها آرایش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دیگری پشت فرمان اتومبیل است و در دیگری حلقه ازدواج به دست کرده. در میان همهمه مخاطبان صدای مهناز افشار به گوش می‌رسد. یکی از دوستانم به من گفت که برخی از چهره‌های هنری، به‌ویژه زنان پیش از این به افتتاحیه آمده بودند.

از مهناز افشار درباره چرایی حضورش در این نمایشگاه پرسیدم که پاسخ داد: «برای اینکه مرضیه ابراهیمی را می‌شناسم و پیگیر فاجعه اسیدپاشی‌ای که برایش رخ داد، هستم. جدا از این نکته، چیزی که باعث شد من مسائل زندگی مرضیه را پیگیری کنم این است که مسیری که او بعد از آن فاجعه تا امروز طی کرده بسیار بااهمیت است. درست است که فاجعه برای همگان می‌تواند رخ دهد. هر‌چند که برای مرضیه دردناک‌تر بود، اما اینکه چگونه با این فاجعه تا امروز مواجه شد و برخورد کرد قابل تحسین است. درواقع مرضیه مقابل آن فاجعه دردناک ایستاد. سر خم نکرد. درعوض زندگی‌کردن را ترجیح داد تا فقط زنده‌ماندن را.

او تصمیم گرفت که زندگی کند. پس این بزرگ‌ترین دلیلی است که همه ما می‌توانیم در اینجا و در کنار او حضور داشته باشیم. به نظرم مرضیه ابراهیمی می‌تواند الگوی خوبی برای تمام زنان ایرانی باشد».

همچنین نظر افشار را درباره فرایند هنری زندگی مرضیه جویا شدم که توضیح داد: «به نظرم کار خوبی صورت گرفته. من عکس‌ها را دیدم و به نظرم بسیار خوب هستند. چندتا از این عکس‌ها هم من را خیلی جذب کردند و می‌خواهم یکی از آن‌ها را خریداری کنم تا حمایتی کرده باشم. عکس‌ها به زیبایی، زندگی عادی مرضیه را به نمایش می‌گذارند و او را هنگام خرید‌کردن یا آرایش‌کردن دنبال می‌کنند یا مرضیه میان مردم خیابان به زندگی خود ادامه می‌دهد.

بعد ازدواج می‌کند و تمام این‌ها یعنی زندگی همچنان ادامه دارد. در حقیقت همه ما متوقف‌نشدن مرضیه را می‌بینیم. انگار عکاس از قبل قصه‌ای را برای این کار طراحی کرده و از شروع تا پایانش برای من مخاطب تعریف می‌کند. روایت او از زندگی مرضیه را دوست دارم»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ازدواج زنان مهناز افشار قربانی اسیدپاشی سوپراستار سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۲۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام جوانان غزه به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: «شما امید ما هستید/ قوی بمانید»

«ریم موسی سلیمان ابوشینار» که پیش از هفتم اکتبر (۱۵مهر) در رشته حقوق بشر در غزه تحصیل می‌کرد، در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی نیوز در شهر رفح، جایی که او و خانواده‌اش به همراه بیش از یک میلیون نفر دیگر در آستانه حمله زمینی قریب الوقوع رژیم صهیونیستی در آنجا پناه گرفته‌اند، گفت: احساس غرور می‌کنم بخاطر اینکه دانشجویانی هستند که آنچه که ما اکنون احساس می‌کنیم را درک و از ما حمایت می‌کنند.

تارنمای شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز نوشت: وی که حدود ۶ ماه پیش در دانشگاه الاسراء غزه تحصیل می‌کرد، مصمم بود به نیرویی برای تغییرات مثبت برای جامعه خود تبدیل شود، اما رویا‌های او پس از شروع حمله اسرائیل به غزه متوقف شد.

ابوشینار ۲۳ ساله، در تمجید از دانشجویان آمریکایی تنها نبود. دانشجویان و کودکان در غزه به تازگی برای ارسال پیام تشکر به این تظاهرکنندگان گرد هم آمده‌اند و همچنین عباراتی برای سپاسگزاری در کنار چادر‌های رفح نوشته‌اند.

ابوشینار گفت: دیدن هزاران دانشجوی آمریکایی که اردوگاه‌هایی را برای پایان دادن به جنگ در غزه برپا می‌کنند و خواستار عاری شدن دانشگاه‌هایشان از [مشارکت در جنگ] اسرائیل و شرکت‌هایی که از جنگ سود می‌ببرند، هستند، بسیار تاثیرگذار است.

خبر اردوگاه‌ها در دانشگاه‌های ایالات متحده برای حمایت از مردم غزه و اعتراض به جنگ رژیم صهیونیستی به شمال غزه نیز رسید و «عز لولو» دانشجوی ۲۲ ساله پزشکی، از دانشجویان می‌خواهد که «به مبارزه برای آنچه درست است، ادامه دهند».

«عبدالله ابوجاسر» دانشجوی ۲۱ ساله روانشناسی بالینی در دانشگاه الاسراء، گفت که از شنیدن اینکه صد‌ها دانشجو در ایالات متحده دستگیر شده‌اند، ناراحت شده است.

وی با بیان اینکه «این حق ما است که نسبت به هر چیزی که دوست نداریم، اعتراض کنیم»، تاکید کرد: ما همه برابر هستیم، ما نیز حق تحصیل و زندگی در امنیت را داریم.

ابوجاسر که پیشتر در مصاحبه با ان‌بی‌سی نیوز ناامیدی‌اش را پس از دیدن دانشگاه ویران شده خود توصیف کرده بود، گفت که با دیدن تظاهرات در دانشگاه‌های ایالات متحده امیدی دوباره به انسانیت دارد.

«آیا سلامه» دانشجوی ۲۱ ساله مترجمی زبان انگلیسی که قرار بود بهار امسال، قبل از شروع جنگ از دانشگاه الازهر فارغ التحصیل شود، گفت که امیدوار است تظاهرکنندگان در دانشگاه‌های ایالات متحده «قوی بمانند و به این اعتراضات ادامه دهند.»

با تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، بزرگترین موج فعالیت دانشجویی آمریکا از زمان اعتراضات ضد نژادپرستی در سال ۲۰۲۰ موسوم به جنبش «جان سیاهان اهمیت دارد» در سراسر آمریکا به راه افتاده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • شهردار ارومیه با چهار رأی موافق ابقا شد
  • گفتمان «شهر زندگی» نظام معنایی را منظم می‌کند
  • جامع دیدن مسائل از سوی فعالان رسانه و تعامل مسئولان لازمه حل مسائل کشور
  • پیام جوانان غزه به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: «شما امید ما هستید/ قوی بمانید»
  • نهادینه‌شدن باشگاه شهراندیشان در شهرداری و شهر اصفهان پیگیری می‌شود
  • دعوت از ۲۶ بازیکن به اردوی تیم ملی زنان
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • برگزاری اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان