Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-در حالی که در روزهای گذشته، فردی خود را وکیل چهار قربانی اسیدپاشی اصفهان معرفی و از مختومه شدن این پرونده خبر داده بود، سهیلا جورکش- یکی از قربانیان این حوادث، ضمن تکذیب این خبر گفته این وکیل را نمی‌شناسد.

سهیلا جورکش- قربانی اسیدپاشی اصفهان که بیشترین آسیب را در میان قربانیان این حادثه دیده و تنها کسی است که هر دو چشم‌اش را به خاطر این واقعه از دست داده است در واکنش به خبر مختومه شدن پرونده اسیدپاشی می‌گوید "تا جایی که اطلاع دارم پرونده ما هنوز در شعبه ۳ اصفهان و همتراز تهران در حال بررسی است".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این در حالی است که در روزهای اخیر حسین عباس علیزاده، که خود را وکیل چهار قربانی اسیدپاشی اصفهان معرفی کرده بود از مختومه شدن کامل این پرونده خبر داده و گفته بود "صندوق دیه بیت‌المال بر اساس گزارش پزشکی قانونی مبنی بر جراحات وارده، دیه را پرداخت کرده است".

جورکش اما ضمن تکذیب این خبر می‌گوید " نه تنها آقای علیزاده وکیل من نیستند بلکه ایشان را نمی‌شناسم و حتی نام ایشان را هم تا به حال نشنیده‌ام. از طرفی هنوز به جز بخش اندکی از دیه به عنوان علی‌الحساب، دیه من پرداخت نشده است و احتمالا آقای علیزاده در جریان پرونده و آنچه اتفاق افتاده است نیستند".

گرچه در نتیجه ملاقات حسن روحانی- رییس جمهور، در حاشیه سفر به نیویورک با این قربانی اسیدپاشی که برای درمان، آنجا حضور داشت،  دستوری از جانب رییس جمهور صادر شده است که بر اساس آن دیه سهیلا جورکش به صورت کامل پرداخت شود.

جورکش در همین رابطه به ایسنا می‌گوید "صندوق خسارات بدنی به دیه‌ای که دادگاه اصفهان تعیین کرده بود با وجود دستور رییس جمهور شکایت کرده و به همین دلیل این پرونده به دیوان عالی ارجاع شده بود که هنوز پاسخی از جانب آن‌ها به من ابلاغ نشده است".

سهیلا جورکش که به دلیل مشکلات مالی از سفر درمانی خود به ایران بازگشته است، به علت دمای بالای هوا امکان ترک خانه و پیگیری‌های لازم در تهران را ندارد. وی در حال حاضر ملزم به استفاده از نوعی دارو است که در ایران وجود نداشته و تاریخ انقضای کوتاهی نیز دارد.

جورکش تهیه این قطره چشمی را یکی از دغدغه‌های خود می‌داند و می‌گوید "در حال حاضر این قطره را دوستانم از آمریکا تهیه می‌کنند و به سختی به دستم می‌رسانند. هنوز هیچ عمل زیبایی انجام نداده و با تمام قوا برای اندک بینایی بازگشته‌ام می‌جنگم. بینایی‌ای که پزشکان گفته‌اند ممکن است هر لحظه از میان برود".

این قربانی اسیدپاشی البته به وعده‌های مسئولین امیدوار بوده و تاکید می‌کند "بعد از چهارسال که هنوز هیچ‌کس دستگیر نشده است، کمترین کمک به من این است که قدری از دغدغه‌های من را کم کنند تا بتواند درمانم را ادامه دهم".

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۸۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال

به گزارش "ورزش سه"، بدون شک مهمترین اتفاق این روزها پیرامون باشگاه استقلال، بحث درخصوص برکناری علی خطیر و انتخاب جانشین وی است. از دو شب پیش تا به امروز، شایعات زیادی پیرامون نامزدهای مدیرعاملی آبی ها به گوش رسیده و همه در انتظار انتخاب نهایی مالک جدید باشگاه هستند.

پس از آنکه باشگاه استقلال روز گذشته به صورت رسمی خبر جدایی علی خطیر را منتشر کرد، بحث و گمانه زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و حالا همه در انتظار انتخاب جدیدترین مدیرعامل باشگاه استقلال هستند تا مشخص شود چه کسی قرار است سکان مدیریت این باشگاه پرطرفدار را بر عهده گرفته و ریسک نشستن روی این صندلی لرزان را به جان بخرد.

پس از اعلام برکناری علی خطیر، نام‌هایی در فضای مجازی منتشر شد. مدیرعاملان مختلفی که هر کدام پیش از این تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند. در این میان نفرات دیگری نیز نامشان به چشم می‌خورد که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، با این حال به نظر می‌رسد که تمامی پیش‌بینی‌ها و حدسیات اشتباه از آب در بیاید.

آنگونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال
  • اوباش تحت تعقیب در صفادشت شناسایی و در «خوشنام» ملارد دستگیر شد
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار | کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • کامیون تانکر حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در توقیف پلیس
  • کشف جسد زن ۳۶ ساله در باغی در اصفهان
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار/ کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • ابهام در اعزام تیم ملی گلبال مردان به پارالمپیک